God fortsättning och välkommen till ett nytt år!

På måndag den 11:e startar terminen för våra knatte, stor & liten samt barn & ungdomsgrupper och vi ser fram emot att se er allihopa och hoppas på en bra termin. Om du inte redan har löst din terminsavgift så ber vi dig att komma in och göra detta på tider då det är lugnt i receptionen eller så kan du betala in avgiften till BG: 884-0001.

Du hittar våra priser på den här sidan 
Ange barnets namn samt vilken idrott de tränar på din inbetalning!

Riktlinjer för att besöka oss nu
Då situationen med Corona fortfarande är ansträngd så påminner vi om följande:

– Du måste vara helt frisk för att besöka oss!
– Du får inte ha några familjemedlemmar som uppvisar sjukdomssymptom.
– Var noggrann med din hand- och fothygien före och efter din träning.
– Försök minimera kroppskontakt med de som du inte tränar med under din tid i våra lokaler.
– Inga föräldrar eller kompisar tillåts följa med in i huset för att titta på, lämna utanför.

Vi längtar tills vi är tillbaka till vanlig verksamhet igen även för vuxna. Som läget är nu i Stockholm och utifrån FHM och regeringens rekommendationer har styrelsen beslutat att vi inte kan återuppta gruppträningen för vuxna ännu men att vi kan fortsätta med egen träning på gym, utomhusträning samt träning i små stängda grupper (Corona Challenge).

Nuvarande rekommendationer gäller till den 24 januari så fram tills dess får vi hålla ut. Vi återkommer så fort vi har ny information.

Kom igång med din träning nu!
Vi vill verkligen uppmana alla våra medlemmar att komma igång med träningen igen. Ut och spring, styrketräna, var med på våra utomhuspass, hitta en Corona Challenge grupp att träna med! “Det är i motvind som draken lyfter”. Snart är vi tillbaka och då vill du vara i bra form så du kan tävla och träna hårt direkt.

För att hjälpa dig som inte har hittat en grupp att träna med kommer vi att genomföra följande:

Speeddating för Corona Challenge Onsdag den 13:e 17.00
– En speedating träff utomhus där du som inte har hittat en grupp kan svajpa höger och hitta en grupp att träna med. Denna träff kommer ske utomhus bakom vårt hus på skolgården Onsdag den 13:e klockan 17.00-17.30. Direkt efter kan du vara med på vår utomhusfys om du vill så kom ombytt!

Instruktion på vissa dagar och timmar för nybörjare
På vissa utvalda dagar och kvällar kommer vi att erbjuda instruktion på mittenmattan för Corona Challenge grupperna. Några av våra instruktörer instruerar teknik i mitten och leder ett pass därifrån. Denna instruktion vänder sig framförallt till dig som är nybörjare och vill komma igång, så vi ber grupper med mestadels fortsättare att inte boka in sig på dessa timmar initialt. Håll utkik efter dessa timmar på våra sociala medier!

Instruktionsvideos
Vi kommer fortsätta skapa instruktionsvideos och lägga ut dessa på våra kanaler för att ge er lite kampsportsinspiration.

Vi kommer klara detta om vi håller ut, vi är väldigt tacksamma för att merparten av alla våra medlemmar behåller sitt medlemskap och träna det som går just nu. Utan ert stöd hade vi inte klarat detta ekonomiskt.

Vi ses i vårt fantastiska hus och inom kort på matta igen!
Mvh Ricard, sportchef