I samband med styrelsemötet i onsdags så diskuterade styrelsen hur vi på ett så säkert sätt som möjligt kan öppna upp för fler träningsmöjligheter för våra medlemmar utifrån de nya direktiv som kommit från Folkhälsomyndigheten och RF för några dagar sedan.

Det har varit svårt att tolka de direktiv som kommit för kampsportsklubbarna så Budo & Kampsportsförbundet har fått reglerna förtydligade och där framgår att det är tillåtet även för personer födda innan 2004 att träna i grupp inomhus och med kroppskontakt. Om du vill kan du läsa förtydligandet genom att klicka här.

Med bakgrund av detta har vår styrelse kommit fram till att vi på följande sätt kommer närma oss en återgång till det normala.

  • Måndag den 8 februari kommer vi att börja erbjuda instruktörsledda pass igen för befintliga eller nya Corona Challenge grupper!
  • Vi utökar antalet personer som kan vara med i en CC grupp till max 6 personer (alla bör sträva efter att fylla sin grupp, det är inte tillåtet att aktivt motverka att grupperna fylls).
  • Alla grupper behöver anmäla sig på nytt via formuläret här nedanför.
  • Vi kommer att fortsätta begränsa antalet personer som samtidigt är på mattorna enligt gällande bestämmelser.
  • Som tidigare så bokar ansvarig person för gruppen in sig på passet.
  • Schemat kommer att vara ett modifierat schema baserat på vårt vanliga schema och innehålla pauser mellan passen så vi kan få en bra in och utpassering av medlemmar.
  • Vi uppmanar alla medlemmar att byta om och duscha hemma. Omklädningsrummet har ett maxantal på 6 personer i taget!
  • Bastun kommer endast att vara igång från morgonen när vi öppnar och fram till kl 16.30.
  • Vi lägger till fler fys- och boxpass på schemat för att sprida ut våra medlemmar på fler olika pass.
Fotograf: Isabell Anderberg

Fotograf: Alexander Lönnberg Gavazzeni

Våra fys- och boxpass flyttar in igen och vi utökar schemat!

För att ytterligare sprida ut våra medlemmar på olika träningspass kommer vi lägga in flera fys- och boxpass. Yogan kommer också tillbaka varje söndag. Vi kommer nu kunna erbjuda flera fys- och/eller boxpass nästan varje dag! Precis som tidigare kommer det vara bokningskrav på dessa pass. Däremot behöver du inte ha en Corona grupp för att delta.  Klicka här för att komma till schemat!

 

Om detta visar sig fungera bra och läget i samhället tillåter så avser vi att öppna upp vår verksamhet enligt vårt ordinarie schema och utan Corona grupper Måndag den 22 mars. Vi tackar för ditt fortsatta stöd under dessa speciella tider och ser fram emot när allt är som vanligt igen, detta är ett stort steg på väg dit.

Mvh Ricard Carneborn, sportchef
Personal och alla instruktörer

Fyll i formuläret här nedan om du har en grupp du vill anmäla till Corona Challenge.

Saknar du grupp? Då kan du klicka här för att anmäla dig så hjälper vi dig att hitta en lämplig grupp.