Denna text uppdaterades den 13 november inför den nya bokningsrutinen som införs den 16 november.

CORONA CHALLENGE är vårt koncept för att på ett säkrare sätt bedriva kampsportträning. Vi tillåter stängda grupper/kluster av våra medlemmar att träna tillsammans.

För att träna med din grupp behöver en gruppansvarig fylla i formuläret nedan och ange vilka som ingår i gruppen. Gruppen behöver vara fyra personer och ni får endast träna med denna grupp så länge nuvarande restriktioner gäller.

Det förutsätter dock att alla följer våra regler till punkt och pricka.

Från den 16 november gäller denna rutin:

  1. Skapa en grupp på fyra personer.
  2. Välj ut vem som ska vara ansvarig för gruppen.
  3. Gruppansvarig fyller i formuläret längre ned på denna sida.
  4. Gruppansvarig har sedan möjlighet att boka in sig på mattan för att träna med sin grupp.

Klicka här för instruktioner hur du bokar in en träningstid för din CC-grupp.

OBS: Gruppen ska innehålla fyra personer. Maila till oss om du saknar en grupp så försöker vi hjälpa till att skapa grupper. I mailet behöver du ange ditt namn, ålder, erfarenhet, ungefärlig vikt och vilken sport du önskar träna för att vi så bra som möjligt ska kunna matcha ihop grupperna.

Vi förbehåller oss rätten att ändra detta upplägg omgående om det visar sig att samhällsutvecklingen inte tillåter detta eller om vi av någon annan anledning bedömer att det inte fungerar.

📕 REGLER:

Följande regler gäller för att vara med i Corona Challenge.

  • Du anmäler dig och din grupp via formuläret som du har kommit överens om att träna med och vilka dagar och tider ni önskar. Det är upp till dig att hitta din egen grupp med personer du litar på. Du kan själv söka efter träningskompisar i vår facebookgrupp Tjena Kompis.
  • Ofullständiga anmälningar behandlas inte så se till att verkligen avtala med de som du vill träna med om tider etc.
  • Gruppansvarig bokar er tid via träningsschemat på hemsidan.
  • Du kommer ENDAST få träna med de personerna i den här poolen under 3 veckors tid. (Vill någon i gruppen gå på något gruppass rekommenderar vi att man går tillsammans med någon i sin träningsgrupp, alternativt kollar med alla i gruppen att det är ok att man deltar på gruppass).
  • Om någon i poolen blir sjuk så sätts alla i karantän i två veckor och får inte träna. Nuvarande regler som vi tidigare gått ut med kring att du måste vara fullt frisk för att träna gäller fortfarande och du har anmälningsplikt att meddela dina träningskompisar om du blivit sjuk.
  • Alla våra kampsportsmedlemmar och silvermedlemmar kan vara med i Corona Challenge (MMA, Thai, Jiu-Jitsu, Sport JJ, Box, Fys & Yoga).
  • Efter tre veckor ser vi över upplägget och meddelar om några ändringar görs eller om vi behöver förlänga.
  • Gruppen får vara på mattan i max 60 minuter.
  • 10 av dessa 60 min skall bestå av att desinficera mattan där ni har tränat.
  • Vi kommer max tillåta 6 st, 4 pools grupper per matta/per timme samtidigt (24 personer).

Vi förbehåller oss rätten att avbryta detta utan varsel om det visar sig att samhällsutvecklingen för Corona pandemin är fortsatt negativ eller om vi av någon annan anledning känner att upplägget inte fungerar på ett säkert sätt.

Med varma hälsningar

Nacka Dojos Styrelse
Personalen i receptionen