Vi söker nu ytterligare personal till vår reception! Skicka in din ansökan idag med CV och personligt brev.

Nacka Dojo är en av Sveriges största och mest framgångsrika kampsportsklubbar och vi firar 40 år under 2022. Vi bedriver vår verksamhet i vår fantastiska dojo på 1200 kvm som ligger på Skuru Skolväg 2 i Nacka. Om du har vana att arbeta i en reception och helst inom gym/träning och vill tillbringa mycket av din tid här hos oss på dojon så ska du söka nu!

Receptions personal sökes!

Vi söker nu ny personal till vår reception. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbete bakom receptionen och som vill ha ett extrajobb med timmar på dagar, kvällar och helger.

Du kommer arbeta med administration av vår verksamhet via klassiska receptionsuppgifter som att svara i telefon och hantera mail, sälja medlemskap, lokalvård samt se till att vår härliga gemenskap känns i varje möte.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av yrket som receptionist eller som jobbat med liknande uppgifter inom ett annat yrke med liknande förutsättningar.

Viktiga egenskaper som vi söker hos dig som söker:

✅ 18 år eller äldre
✅ Erfarenhet från administration och en vana av datorer
✅ Ansvarstagande och driven
✅ Öppen och social som person med en stor vilja av att hjälpa våra medlemmar
✅ Du pratar flytande svenska i tal och skrift.

Maila din ansökan med referenser från tidigare anställningar samt ett personligt brev till info@nackadojo.com och ange ”Ansökan om jobbet som receptionist” i ämnesraden.

Vi kommer kontakta de som blir aktuella för en intervju. Vi försöker svara alla sökanden, har du dock inte hört från oss på två veckor så har du tyvärr inte gått vidare.

Tjänsten är per timme utifrån ett schema per månad.

Vi ser fram emot din ansökan!