På denna sida kan du ladda ned våra värdegrunder. Värdegrunderna är det rättesnöre vi har och bedriver vår verksamhet efter. Värdegrunderna hjälper även dig som medlem att följa de regler vi har och hjälpa nya medlemmar in i vår verksamhet.

Texten nedan är inledningen till värdegrunderna och är skriven av vår ordförande och klubbens grundare Ingemar Sköld.

NACKA DOJO GÖR DIG STÖRRE

Vi vill att du som stiger in i Nacka Dojo ska bli sedd som just den du är. Just nu. Vi säger ”tjena kompis ” och menar det. Välkommen till oss. Vi har väntat på dig. Vi har byggt upp klubben, vi har tränat hårt, vi har fixat vår fina lokal för att kunna ta emot just dig nu när du knackar på vår dörr. Välkommen till Nacka Dojo, stig in.

Vi vet inte varför du har kommit. Du kanske vill bli starkare, du vill kanske få bättre kondition, du kanske vill lära dig en tuff kampsport, du kanske vill få kompisar, du vill kanske kunna försvara dig, du kanske är nyfiken på Budo och meditation, du kanske har kompisar som tränar hos oss, du kanske vill bli större, du kanske vill bli mindre.

Oavsett vad som fört dig till oss tror vi att du hittat rätt. Vi är många på Nacka Dojo, många olika personer. Var och en tränar sin individuella träning, men vi gör det tillsammans. Vi vill att alla som tränar på Nacka Dojo ska känna att de utvecklas, att de blir mer som det är tänkt att de ska bli. Vi vill att du som kommer in vår gemenskap känner att du blir större.

Så välkommen in i Nacka Dojo.

Värdegrunder-7 Jan 2015