Nu är terminen slut och vi tar ett efterlängtat jullov och vi vill önska er alla en underbar jul och nyår! Förra veckan hade vi avslutningar och graderingar för alla våra barn och ungdomsgrupper. Då vi inte kunde tillåta någon publik livestreamade vi alla graderingar under lördagen och det blev riktigt lyckat! Ni kan se graderingarna i efterhand på vår youtubekanal.

Vårterminen drar igång igen vecka 2 och vi planerar att hålla barn och ungdomsträningar som vanligt. Nya medlemmar som fått plats i våra barn- och ungdomsgrupper har vi under dessa veckor skickat ut kallelser via mail. Ni som redan är medlemmar och som planerar att fortsätta vårterminen ber vi er att komma in redan nu och förnya ert barns medlemskap för att undvika trängsel och köbildning när terminen väl startar. För att ser våra öppettider under jul & nyår kan ni klicka här. Kampsportträning i grupp för vuxna vet vi ännu inte om vi kommer kunna erbjuda, det beror på hur pandemin utvecklar sig.

Knatte JJ (måndagsgruppen) tillsammans med instruktörerna Alva och Dick

Knatte JJ (onsdagsgruppen) tillsammans med instruktören Erik. Tyvärr hann några av barnen smita iväg innan bilden togs så alla barn är inte med på bilden.

Barngruppen i Jiu-Jitsu tillsammans med instruktörerna Ricard & Tony.

Ungdomsgruppen i Jiu-Jitsu tillsammans med instruktörerna Ricard, Tony, Rasmus & Linus.

Barngruppen i Sport JJ tillsammans med instruktörerna Martin & Stefan.

Ungdomsgruppen i Sport JJ tillsammans med instruktörerna Martin & Stefan.