Bild Helena Hugosson

Under Söndagens tävlingar stod Sara och Maxine för en fantastisk insats och tog hem dubbla guld till Sverige och Nacka Dojo. Sara inledde med att möta Frankrike i en riktig rysarmatch som Sara avgjorde precis på slutet med ett kast. Hon mötte sedan i ordning Israel, Danmark och i finalen en Slovenska.

Sara berättar på telefon att hon gick igenom hela tävlingen med en avslappnad känsla och allt kändes helt perfekt, allt från förberedelserna innan till matcherna.

Maxine fick också en jättetuff start och mötte den Tyska som hon förlorat mot flera gånger innan. Maxine lyckades nu vinna när det verkligen gällde. Hon mötte och vann över Grekland för att sen slå Italien efter förlängning för att till slut finalbesegra Belgien i en hård fight.

– Jag är superlycklig berättade Maxine med tårar i halsen via telefon.

BRONS TILL ANTON VILLBERG!!

Bild Helena Hugosson

Anton tog ett brons efter en fantastisk insats. Vinst mot Grekland och Italien innan en ryss satte stop med liten marginal. Återkvalet inleddes mot ytterligare en ryss som besegrades och sedan blev det vinst mot Polen för att till slut besegra Montenegro med endast 1 poäng i bronsfinalen!

STORT GRATTIS FRÅN HELA KLUBBEN!!

Läs om hela VM äventyret på www.jujutsu.se