Den 16-17 mars är det dags för Nordic Open Championship igen! 

Fredagen och under tävlingshelgen behöver vi hjälp av er föräldrar och medlemmar för att kunna genomföra tävlingen på bästa sätt! Som idrottsförening är vi beroende av er hjälp och ideella krafter. Detta är en obligatorisk helg att hjälpa till på för alla medlemmar.

Att hjälpa till är ett heldagsengagemang i de flesta arbetsområden och vi ber dig att inte boka in något annat de dagar du ska vara med och hjälpa till. Avsätt hela eller delar av denna helg åt att hjälpa till och var närvarande. Vi lovar att du kommer njuta mer av arbetet då. På lördagen är det vuxna  (18+ år) som ska tävla och på söndagen är det barn & ungdomar (4-17 år) som tävlar.

Anmäl dig i formulär här nedanför och var med om en häftig helg där vi tillsammans ordnar en fantastisk tävling! 

Vissa uppgifter kräver att du har datorvana men Smoothcomp systemet är smidigt och lätt att lära sig. Vi ser till så att du får information om varje uppgift innan tävlingen så att du vet vad du ska göra.

 

Bygga upp tävlingen: Ska göras på fredagen innan tävlingen. Det ska bl.a. bäras mattor, bygga upp våra olika stationer & sätta upp kravallstaket. Här behövs starka överkroppar, ett glatt humör och att du orkar kriga på i c.a 2-3h! Samling kl 17.00.

Packa ner tävlingen: Alla stationer ska packas ned och sorteras och mattorna ska bäras tillbaka till vårt förråd. Detta görs på söndagen när tävlingen är slut. 

Entrévärd: Du står i entrén till tävlingshallen och tar emot våra besökare/publik som ska betala entréavgift. Vi har Zettle som är ett smidigt och enkelt kassasystem så du behöver inte vara snabb på huvudräkning ;).

Scorekeeper: Här sitter man i sekretariatet och för in domarens poäng i en dator. Här anordnar vi utbildningar för dom som vill öva innan tävlingen. Du behöver inte kunna alla regler i sporten men du behöver kunna förstå när domaren ger poäng, fördelar eller vill pausa/stoppa tiden. Du arbetar tillsammans med Runners och har ett tätt samarbete med domaren på ”din” matta.

Runner: Som runner ska du leda dom tävlande till rätt matta. Du har en iPad som hjälpmedel att ta fram namn på dom tävlande.

Invägning och dräktkontroll: Du väger in dom tävlande och registrerar dom med dator som hjälpmedel. Dräktkontrollanten kontrollerar dräkten så att dom uppfyller det reglemente som finns.

Prisutdelning: Du delar ut medaljer och fotograferar dom tävlande på prispallen. Du får tillgång till en dator för att hålla koll på vilka som ska få medaljer.

Parkeringsvakt: På morgonen dirigerar du våra besökande så att dom parkerar på bästa sätt.