Vi är idag jätteglada över att meddela att Martin Lidberg, en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna är vår nya instruktör. Martin kommer att instruera CrossCtrl på tisdagar klockan 18.00-19.15 med start den 5 november.

 

Pressrelease från Nacka Dojo och Martin Lidberg

Martin Lidberg, världsmästare i brottning och en av Sveriges främsta idrottsprofiler är vår nya instruktör och samarbetspartner. Martin som vunnit både VM i brottning och tagit hem segern i Lets Dance, samt hjälpt tusentals motionärer till en bättre fysik, kommer att ge alla, inte bara kampsportare, ett fyspass du inte hittar på något annat träningscenter.

INTE BARA FÖR KAMPSPORTARE!
Från den 5 november kommer Martin hålla i CrossCtrl-passen på tisdagar 18.00-19.15. Martins pass bygger på parövningar och fysträning med egen kroppsvikt. Du får med Martins hjälp chansen att förändra din kropp, både fysiskt och mentalt. Ett CrossCtrl pass på Nacka Dojo med Martin utmanar dig på alla plan.

Martin_CrossCtrl_1

Martin Lidberg håller pass på Nacka Dojo

 

Martin Lidberg, världsmästare

– Jag har i många år arbetat med träning och hälsa, det har varit allt från att skriva böcker, till att föreläsa och vara programledare till att träna människor och lag på olika sätt, inte minst via mina egna träningscamper jag arrangerat i Sverige och utomlands. Däremot har jag aldrig haft återkommande egna träningspass på någon anläggning på hemmaplan trots att det varit en stor efterfrågan för detta genom åren.

Martin_Lidberg_instructor

Jag har under den senaste tiden känt en längtan att få göra just detta på hemmaplan men först ville jag hitta en trivsam miljö med de bästa förutsättningarna till att kunna hålla i riktigt bra träning.  Tillslut hittade jag vad jag sökte, jag fann Nacka Dojo. Här fanns allt jag sökte, fina stora lokaler, både gym och mattor, en proffsig och seriös ledning, duktiga tränare och instruktörer som sprider kunskap och positiv energi. Dessutom kändes det härligt att få kombinera det bästa av mina två världar inom kampsport och hälsa. Så nu har jag de bästa förutsättningar till att få utveckla människors hälsa och fysik på bästa tänkbara sätt.

 

Jag hoppas vi ses på Nacka Dojo!
//Martin Lidberg

 

Ett samarbete på flera plan
ND_MartinL_halvsida_skiss3

Nacka Dojo strävar alltid efter att arbeta med de främsta aktörerna inom branschen och samarbetet med Martin är en stor pusselbit i vårt arbete att skapa ett träningscenter med de bästa förutsättningar. Vi kommer att samarbete med Martin på flera plan. Han kommer att fungera som mental coach och hjälpa till med brottningstekniken för våra fighters och vi kommer att arrangera inspirationsdagar med föreläsningar och träning samt företagsevent.

Om du eller ditt företag vill arrangera ett event eller komma igång med träning hos oss tillsammans med Martin ber vi dig att kontakta vår sportchef Ricard Carneborn eller kontakta Martin via hans hemsida. Media som vill komma i kontakt med Martin för intervjuer kring vårat samarbete kan kontakta Ricard Carneborn på 0705-759952

Schemaförändring
I samband med att vi öppnar vårt nyrenoverade hus fullt ut gör vi även några schemaförändringar:
– CrossCtrl passet som nu ligger på onsdagar och Box/Thai/Fys passet som ligger på tisdagar byter plats och tid.


Bilder från ett CrossCtrl pass med klubbens instruktörer