Under sommarlägret genomfördes det tuffa testet för svartbälte i Sport ju-jutsu och Hanna Brundin, Mikael Lavemark och Peter Palmelin godkändes till svartbälte! Sara och Fredrik Widgren till 2:a dan.

Svartbältestestet i SJJ är en riktig prövning, dels ska man visa och behärska alla grundtekniker i systemet samt kunna kombinera dessa tekniker i olika former. På detta tillkommer 5 st tävlingsmatcher som skall genomföras med bra ork och rena tekniker.

Efter genomfört test godkände Dynamix svartbältes kommitté tre av våra medlemmar till det svarta bältet.

Blackbelts_SJJ

Ricard med Peter Palmelin, Mikael Lavemark och Hanna Brundin

Stort grattis till Hanna Brundin, Mikael Lavemark och Peter Palmelin för er insats. Många års slit på mattan gav resultat och nu börjar den riktiga resan. Att träna och lära sig sporten ännu mer med ett svartbälte runt midjan.

Enligt vår tradition belönas alla nya svartbälten med ett minisvärd i form av en kniv från Global i present från klubben.

Sara-Fredrik_2_a

Fredrik och Sara Widgren med 2:a dan i Sport JJ

Före graderingen genomför även Dynamix graderingar till de som ansökt om en ny grad på sina tävlingspoäng. Detta år inkom det två ansökningar med några av de längst och främsta meritlistorna vi sett. Sara och Fredrik Widgren belönades med 2:a graden av svartbälte tack vare sina fantastiska bedrifter på EM, WM, World och Combat Games.

På den BJJ gradering som också genomfördes graderades Johanna Sand till blått bälte och Marc Lundberg till lila bälte.

Stort grattis till er alla!

 

Bilder från graderingen tagna av Fredrik Lindberg finns här.