Hej Evelyn! Du instruerar yoga hos oss varje söndag 10.15. Berätta lite kort om dig själv!
Jag är en pensionerad yoga fröken och har tidigare jobbat med yoga på heltid i 7 år.  Jag har haft en egen yogastudio men allt har sin tid så jag har lagt ner det. Jag har en härlig familj, en hund och ett fantastiskt liv ute i skogen.

Vi är väldigt glada över att ha dig här. Hur upplever du det att vara instruktör hos oss?
Åh det är så tacksamt, så tacksamt! Det är alltid svårt att börja på ett nytt ställe, att hitta nivån och möta förväntningarna och samtidigt leverera någon som man vill leverera. Men det är bara rakt igenom positivt och något jag ser fram emot att utveckla!

Ditt pass är väldigt omtyckt, varför tror du att det är så?
Jag försöker jobba med att vara lyhörd för vad som önskas och efterfrågas och inter krångla till yogaundervisningen utan anpassa den till det vardagliga där man är i livet just nu.

Sen du började instruera här hos oss så har du även börjat med thaiboxning, hur är det?
I alla kategorier det allra grymmaste jag någonsin prövat. Jag kanske började några år försent i livet men allt har sin tid. Torkel sa på ett pass att det här spiller över i vardagen, och han har så rätt, det gör det. Jag är verkligen stolt över mig själv att jag tagit mig ann det här och enormt tacksam över dom som hjälper till att ta mig framåt. Både medlemmar och instruktörer.

Hur tycker du att stämningen på klubben är?
Den är så bra som klubben är omtalad att vara. Lite oväntat bra faktiskt måste jag säga. Att man blir så välkomnad och att alla välkomnar varandra varje dag, det är otroligt. Det märks att det är ett uttalat mål.

Skulle du säga att yogan är ett bra komplement till kampsport?
Oh ja! Tveklöst, i alla kategorier ett fantastiskt komplement. Både för kroppen och innanför skalet. För kampsportare eller ej, vi är alla människor och vi har oftast liknande behov, kroppsligt och mentalt. Och dom kan man ta hand om under det lugna tempot som yogan ger.

Om du skulle försöka locka en inbiten kampsportare till ditt pass, vad skulle du säga då?
Oj vad skulle jag säga, jag har ju inte den där punchlinen tror jag. Men jag skulle vilja säga att dom ska våga pröva något nytt och om inte annat, se det som en väldigt givande stretching stund. Jag skulle absolut våga lova kampsportarna att man inte kommer bli uttråkad, för det tror jag är den största farhågan, att dom tror att det ska vara tråkigt. Men man måste vilja. Jag brukar säga att när eleven är redo så uppenbarar sig läraren. Jag är här varje söndag, så när man känner sig redo så är man välkommen!