I lördags avgjordes det årliga klubbmästerskapet 2017!  Under dagen tävlade både barn, ungdomar och vuxna mot sina klubbkompisar i Sport JJ och Brasiliansk JJ med Gi och No-Gi. För många av våra erfarna fighters så var klubbmästerskapet sista tävlingen för året men för andra innebar KM tävlingsdebut. Både 6 åringar och vuxna gick sina första matcher. Superkul att se och vi hoppas att ni fick mersmak!

Stort tack till föräldrar, coacher och funktionärer som hjälpte till. Och till alla som tävlade, grattis och bra jobbat! Ett extra grattis till Paul Grönborg som gick många fina matcher och vann det öppna klassen. Paul vann en ny grips Gi.

Här kan du se alla resultat från KM: https://smoothcomp.com/event/410/results

Förutom Klubbmästerskapet så gick även Simon Sköld match på Superior Challenge i Eriksdalshallen och tog hem sin 6:e raka seger mot norrmannen Kim Tinghaugen i första ronden. Simon, du är grym!

Följ med Ricard som startade dagen på KM och avslutade i Eriksdalshallen i hans vlog här!