I helgen har vi haft ett stort gäng fighters som har tävlat på Swedish Open BJJ i Stenungsund. På lördagen tävlade vuxna och på söndagen var det barnens tur och även de öppna klasserna. Helgen har resulterat i en rad medaljer, bra matcher och nya erfarenheter att ta med sig hem!

Ali Aliev
Signe Fredricson
Dante Roos
Wilmer Björkman 

Claudio Ramirez
Lo Roos
Andreas Wistrand
Elliot Brunstorp 
Rebecka Johansson 
Viggo Richter 

Paul Grönborg
Johan Hellberg 
Tony Silvernäs
Isolde Gedda
Maja Bergabo
Oskar Nordén
Aaron Persson 
Hilma Helin 

”Nacka Dojos barn och ungdomar har tävlat klart i Swedish Open BJJ 2017 och sitter nu i bussen på väg hem med 12 medaljer, 2 guld, 5 silver och 5 brons!!! Det är inte utan en liten klump i halsen när jag försöker sammanfatta helgen med barnen. De har kämpat med så mycket hjärta och själ, alla på Nacka Dojo skall vara riktigt stolta över den träningskultur och mentalitet som alla våra utövare har! Det har varit en ära att få hjälpa dem till framgångar, alla framgångar resulterar inte i medaljer! Alla utövare åker hem med en stolthet i bröstet och nya tekniker att träna på” – Daniel Roos