Varmt välkomna till en ny hösttermin hos oss!

Stor & Liten, Knattar, Barn och Ungdomsgrupper:
Vi skickar inte ut några nya kallelser till er som tidigare varit medlemmar. Som vi tidigare har informerat via mail så behöver ni bara att komma in till vår reception och förnya ert barns medlemskap. Är du helt ny behöver du ha fått en kallelse och betalat innan terminstart enligt informationen i kallelsen. Kolla även i din skräpkorg, ibland hamnar våra kallelser där!

Vuxna (från 15 år):
Vi har nybörjarintag under hela terminen. Skicka in en intresseanmälan. Du är sedan välkommen in till oss i receptionen för att teckna ditt medlemskap. Tänk på att om du är under 18 år behöver målsman vara med vid köpet av kortet. Vill du se mer information om våra priser och medlemskap kan du klicka här.

Vi har tidigare behövt anpassa oss efter dom restriktioner som funnits men nu har vi kunnat ha kampsportklasser precis som vanligt sedan en tid tillbaka. Det är heller inget bokningskrav på våra pass längre. Det är såklart fortsatt väldigt viktigt att man inte besöker oss om någon i familjen är sjuk eller uppvisar symptom och vi uppmuntrar alla att vaccinera sig!

Vi ser fram emot en ny termin fylld med massor med träning!