Efter samtal i veckan bestämde Ricard och Marcelo att det var dags för följande personer att gå vidare till blått bälte i BJJ. (Denna nyhet kommer upp sent då vi byggt om nätverket på dojon och inte prioriterat hemsidan)

Helena Hugosson
Helena har tränat Sport Ju-Jutsu och BJJ i flera år och även tävlat framgångsrikt den senaste tiden med bla framgångar på Stenungsund Open.

David Gross
David har haft en mycket snabb utveckling sedan har började träna och har tävlat regelbundet med bra resultat. Han börjar göra livet riktigt surt på mattan för våra främsta utövare och det är dags att gå vidare.

Svante Torsler
Svante är brun bälte i Judo och har nu tränat BJJ och MMA de senaste åren. Svante är en av dem som tränar mest av alla på klubben och är en mycket uppskattad sparringpartner av våra tävlanden.

Jacob Turcinov
Jakob har en bakgrund i Ju-jutsu men har tränat BJJ med oss de senaste åren och även tränat med Team Nacka BJJ och tävlat en del. Jakob kommer att flytta till Linköping i Februari och tar med sig ett välförtjänt blå bälte dit.

Stort grattis från hela klubben!