På Torsdagen var det avslutning för alla våra knattar (7-8 år) som tränar Sport Ju-Jutsu och till denna avslutning hade styrelsen och instruktörerna tagit beslutet att införa streckgraderingar. För många knattar blir det många terminer utan graderingar och för att ge dem en morot och kunna se deras utveckling inför vi ett streckgraderingssystem som även kommer att används på ungdomssidan i BJJ (ej för vuxna). Systemet används inom Dynamix Fighting Sports och går att titta på här.

Vi valde att gradera alla nuvarande knattar retroaktivt så några kom upp i fyra streck och graderas då till gult ungdomsbälte när de flyttar upp till barngruppen efter årsskiftet.

På fredagen var det BJJ gruppens tur att bli streckgraderade och detta gjordes av deras tränare Tulle Edman i samråd med Ricard (som låg hemma sjuk och inte kunde närvara). De flesta fick sitt första streck medans några som tränat länge och tävlat aktivt fick fler streck. En av Sveriges duktigaste juniorer i BJJ heter Fredrik Widgren och han graderades till orange ungdomsbälte, grattis Turbo!

På Lördagen var det graderingar för vuxna i Sport Ju-Jutsu och alla som gick upp klarade sig till sin nya grad. Stort grattis!

Nu är terminen slut för den här gången och denna vecka (51) har vi endast öppet för fri träning (kolla gästboken för extra pass)

Vi startar all träning för befintliga medlemmar i vecka 3 och vecka 4 startar vi nybörjarkurserna.