VÅRTERMINEN 2009

Onsdag den 7 Januari öppnar vi dojon igen för fri träning, öppettiderna blir 10-18.00

– Måndag den 12 Januari startar terminen igen för befintliga medlemmar på fullt schema (se nyheter längre ned).
– Måndag den 19 Januari startar nybörjarkurserna i våra olika grupper.

Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ)

Nybörjare i BJJ är välkomna på Måndagar klockan 18.30 (blandad grupp) och på Onsdagar 19.00 (endast nybörjare). När man känner sig redo är man även välkommen på sparringen på fredagar klockan 18.00-19.00 Vi vill att alla tränar minst 2 ggr i veckan och att nybörjare prioriterar Onsdagspassen.

Mixed Martial Arts (MMA)

Vi har ett väldigt högt tryck på våra MMA kurser och platserna är väldigt begränsade. Du som har anmält kommer att få ett mail som bekräftar att vi har tagit emot din anmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig igen när vi kan erbjuda plats. Detta kan dröja så långt som till vecka 5 då vi måste se hur många som tränar på passen.

Vi får frågor om vi inte kan skapa nya grupper men tyvärr är vårat schema helt fullt och med över 700 medlemmar är det svårt att förändra i grupperna. Vi arbetra dock på lösningar på detta ”problem”.

Information till de som tränar MMA hos oss nu (befintliga medlemmar)
Alla som vill fortsätta träna under våren måste skriva in sig i sina grupper under vecka 3, annars riskerar ni att förlora er plats i gruppen.

Sport Ju-Jutsu (SJJ)

Nybörjare i SJJ är välkomna att börja i vecka 4. Även här börjar platserna att ta slut men än så länge fyller vi på grupperna. Ett mail skickas till alla som anmält sig med information.

Nyheter 2009

Judo
Vi startar ett Judo pass på Lördagar klockan 11.00 med inriktning på kast och nedtagningar. Alla som vill förbättra sin Judo (med dräkt) är välkomna på detta pass som kommer att innehålla både teknik och sparring i högt tempo. 

Passet leds av Vulle Dordevic som är en av våra duktiga instruktörer på klubben. Vulle är svart bälte 1 dan i Judo och Sport Ju-Jutsu och har tränat Judo för en av Sveriges främsta Judokas genom tiderna, Josef Macias. Josef och andra av Vulles Judo kontakter kommer även att dyka upp som gästinstruktörer om passet blir välbesökt.

Om det visar sig att tiden inte passar de som vill köra Judo så är Vulle flexibel att ändra tiden men vi startar med 11.00.

Brasiliansk Jiu-Jitsu för ungdomar
Vi kommer att förlänga det passet med 15 minuter för att hinna med allt roligt. Ny tid är alltså 16.45-18.00

Ett utskick kommer att skickas till samtliga medlemmar under vecka 2 och 3 och det utskicket innehåller fakturan för VT 2009. Fakturan måste vara betald för att din försäkring ska gälla på träningen. Observera att vissa får sin faktura via epost så håll koll på din mail.

Välkommen till en fantastisk vårtermin med massor av bra träning och aktiviteter