Bild från SW passet på Torsdag kvällen med Ralf och Henke som instruktörer

Anmälningarna till de olika grupperna ramlar in hela tiden och just nu har vi endast ett fåtal platser kvar i MMA, BJJ och SJJ grupperna. Denna termin har vi fått in ca 150 nyanmälningar på vuxensidan och ca 100 på barn&ungdomssidan. Även våra motionspass (Box&Kick och Yoga) är mycket välbesökta, yogan hade över 20 personer i söndags.

De första 30 att betala i respektive stil är garranterade att få en plats i gruppen. Alla får prova 3 ggr innan man betalar kontant i receptionen. Vi kommer sedan att släppa platser i mån av plats.

Vi påminner om att man måste kunna träna minst 2ggr per vecka för att få en plats. Vill man träna fler stilar så gäller samma sak. Sport JJ + BJJ tex blir alltså träning 4 gånger i veckan.

Du som vill vara säker på att vi har den utrustning du vill ha, lägg en beställning i receptionen om vi skulle ha slut på din vara. Vi samarbetar med Jabb.se och tar in nya varor hela tiden.

Våra befintliga grupper är också mycket välfyllda och Sport JJ verksamheten med det nya passet på Onsdagar går mycket bra. Tävlingsteamen förbereder sig för en intensiv höst med mycket tävlingar och VM i JJIF Fighting i Malmö i slutet på November som en perfekt avslutning.

Full fart framåt!