Kaisho BJJ Cup är en av de största BJJ tävlingarna i Europa med över 350 deltagare i år fördelat på juniorer och seniorer. Förra året vann Nacka Dojo priset för bästa klubb på seniorsidan och tog silverplatsen bland juniorerna.

I år åker vi ned med 20 juniorer och 10 seniorer och alla är taggade för att göra sitt allra bästa och försvara klubbens färger.

 
Efter lördagens marther kunde Nacka Dojo räkna hem hela 18 medaljer och vi blev 3:e bästa klubb bland juniorerna efter Kaisho och Örebro.
 
Söndagens matcher tycks följa samma mönster för många av våra vitbälten. Vinst i första matchen och därefter förlust. Tulle är den ende som ännu inte börjat sin klass rapporterar en av coacherna, Lasse Johansson, från ett naturiststbad i Helsingborg där ungdomarna spelar fotboll i sanden. Lasse intygar att alla har kläder på sig 🙂
 
Klockan är 19.30 och bussen har nyligen lämnat Ljungby efter att ha stannat för att köpa några liter välförtjänt glass till Göran Axelsson som tog silver i master-klassen. Grattis Göran!
 
RESULTAT

 
JUNIORER:

Marcus Jones-Quartey

41,1 kg

Brons

45,9 kg

Guld

Kevin Holmkvist 

46,2 kg

Silver

Ellen Engström 

47 kg

Oplacerad

Rebecka Aschberg 

50 kg

Oplacerad

Hanna Brundin 

50,4 kg

Oplacerad

Elsa Lang 

51 kg

Oplacerad

Max Fischer 

52 kg

Oplacerad

Maxine Thylin 

55 kg

Guld

Sara Widgren 

56 kg