Tisdagkvällen bjöd på samträning med våra tävlingsteam. Första halvtimmen var det träningsplanering och Ricard och Ingemar gick igenom målsättningarna med hösten och våren. Sedan tränades det hårt i 1 timme och när träningen var slut så tog Ricard fram ett mycket välförtjänt blått bälte till James.

James började träna BJJ för 1 år sedan och har haft en rekordsnabb utveckling, han har tränat väldigt intensivt och tävlat mycket på denna korta tid. James har redan nu hunnit vinna bla prestigefyllda Kaisho Cup, Båstad Brazilian Open och nu senast Västerås BJJ Cup då han gick 10 matcher och vann både sin viktklass och den öppna klassen och avslutade nio av 10 matcher på sub. Han valdes även till turneringens bästa fighter.

Graderingen gjordes av Ricard efter samtal med både Martin Janson (ansvarig för utbildningar och graderingar inom Dynamix tillsammans med Ricard) och Dynamix huvudtränare Marcelo Yogui. Marcelo hälsar från Brasilien och gratulerar till den nya graden. ” Its time man, he REALLY deserve”

 
Stort gratis till James från hela klubben. James är ett riktigt föredöme vad det gäller att träna hårt, att hjälpa till och vara en bra träningspartner. Vi tror han kommer att nå mycket långt, det här var bara första steget mot nya utmaningar.