Igår på träningen graderade Ricard Micke Alpäng och Niklas Ahlström till blått bälte i BJJ. Marcelo skickar sina hälsningar från Brasilien och gratulerar till bältena.

Micke Alpäng (also known as ”Micke Marklyft”) har en bakgrund i Karate och Thaiboxning och började träna BJJ 2006 och har utvecklats väldigt fort. I början var det mycket styrka då Micke är fysisk men nu sista tiden har tekniken kommit ikapp och Micke har verkligen hittat sitt game. Han tränar antagligen mest av alla på klubben, missar väldigt sällan lunchpassen och kör både BJJ och MMA. Micke kommer även hjälpa till att instruera på MMA passen i höst. Stort grattis Micke!

Niklas började träna Sport Ju-Jutsu 2005 och körde under en lång tid dubbelt för att nu den senaste tiden byta till BJJ. Även Niklas kör också mycket luncher och har även han en väldigt hög träningsdos per vecka.

Stort grattis grabbar till era nya bälten!