Det var hela 32 fighters från klubben som åkte till Stenungsund för att tävla under Swedish Open 2019! Den gemensamma bussresan blev även denna gång mycket lyckad. Vi tycker det är så roligt när vi har så unga och ”gamla” fighters som åker tävlar tillsammans och hejar på varandra. Den yngsta var 7 år och den äldste var 41+ år (vi behöver inte gå in på exakt ålder ;). Och vilka duktiga kämpar vi har! Nacka Dojo lyckades samla in 2 guldmedaljer, 9 silvermedaljer och 5 brons. Grattis och grymt kämpat hela gänget!

Ett extra tack till Tony som coachade och Daniel som var med och höll i mycket utav planering med buss och middagsbokningen, här kommer en rapport från honom efter helgens äventyr:

”Efter ett års väntan var det dags igen, bussen har anlänt och barnen står på kö samtidigt som föräldrarna börjar bli tävlingsnervösa… Vi är 23 barn som åker ner med buss och 3 till som åker bil, totalt 26 barn som på söndag tävlar i Stenungssund!

Bussen rullar iväg och stämningen som tillbörjan är lite avvaktande tar snart fart och sorlet i bussen stiger. Väl framme i Göteborg springer barnen till poolen och vi vuxna pustar ut och träffar BJJ kompisar från Nacka och andra klubbar. Sen gemensam middag och fri lek.

Söndag 07.40 rullar bussen ut från parkeringen, väl framme på arenan värmer barnen upp tillsammans och Tony tar pepp och snack med alla. Som mest har vi Nacka fighters på 5 av 8 mattor och coachning logistiken börjar bli problematisk, men hanterbar. Vi är många vuxna fighters på plats som kan hjälpa till, Tony, Cladde, Martin, Sergio, Krim, Daniel, Jibban mfl stort tack till alla!

Många tuffa matcher, hårt motstånd, tårar och skratt senare sätter vi oss i bussen för att andas ut, varva ner och krama om alla vänner. Många medaljer i bussen och många som precis missat pallen men med mer erfarenhet i ryggen och vetskapen om vad vi behöver träna på. Barnen har peppat, stöttat och hejjat på varandra hela helgen, jag blir riktigt stolt av att tillhöra denna gemenskap och klubb! Det är något unikt vi har och gör, glöm aldrig det, tjena kompis!” /Daniel

Tony var på plats som coach, här under samling för pepp och uppvärmning.

GULD

Albin Högbom
Idun Söderlindh

SILVER

Jakob Talia
Loe Zetterberg
Maximilian Rahmqvist
Oscar Ahlm
Theo Lindqvist
Darwinne Jallow
Livia Högbom
Brett Richards
Claudio Ramirez

BRONS

Frank Jakobsson
Wilmer Axerell Björkman
Hedvig Dyrssen
Felicia Silvernäs
Claudio Ramirez

4:a Julian von Waldegg, Viggo Richter, Valter Hedlund. Matteo Pinones Basilico, Ahmed Sultan, Dante Roos, Samuel Pinones Basilico, Cayenne Jallow, Alexander Mix, Marcus Hedlund.

5:a Oskar Nordén, Lukas Lundmark, Sara Nordén, Danny Avermo, Mohsin Khawari, Krim Talia.

7:a Lo Roos

Nu laddar vi om inför vårt egna Klubbmästerskap den 30 november!

Klicka på bilderna för att se våra duktiga fighters och medaljörer!