Igår söndag på Team Nacka Juniorer passet kunde Pernilla och Mia meddela vilka som blivit uttagna till JR landslagsgruppen. Detta är den första juniorlandslagsgruppen någonsin och en viktig milstolpe i svensk Ju-Jutsu. För Pernilla och Mia som hållt i våran satsning i drygt 8 år och arbetat mycket målmedvetet mot detta är det extra kul att det nu äntligen finns en struktur och ytterligare ett steg för alla fighters att nå.

Följande personer är uttagna till Junior landslagsgruppen i JJIF Ju-Jutsu.

Damer U18   
-40 Vakant
-44 Vakant
-48 Vakant
-52 Hanna Svensson,
-57 Elin Persson, Hanna Brundin, Sara Widgren, Moa Sjöström
-63 Anna Wikström, Maxine Thylin
-70 Vakant
+70 Cecilia Lindström

Herrar U18
-46 Vakant
-50 Vakant
-55 Vakant
-60 Vakant
-66 Anton Villberg, Andreas Lindgren
-73 Jonas Lund, Joakim Svensson, David Hansson, Philip Clérissy, Kalle Ericsson
-81 Joakim Wallberg
+81 Vakant

Damer U21
-49 Vakant
-55 Matilda Frycklund
-62 Malin Lundström
-70 Vakant
+70 Vakant

Herrar U21
-56 Vakant
-62 Vakant
-69 Alexander Ferm, Henrik Appelgren, Peter Palmelin
-77 Erik Tehler, Christoffer Nordvall
-85 Alexander Jansson, Victor Sunneborn
-94 Robin Holmkvist
+94 Vakant

Stort grattis till alla som har fått en plats i denna första historiska landslagsgrupp. Nu börjar en ny tid med ännu mer målmedveten satsning. Coach Jonathan har ett mycket seriöst och genomtänkt upplägg för de som blivit uttagna och det kommer att krävas planering, träning och stor målmedvetenhet för att lyckas.

Vi kommer att ha ett första inledande möte med de som blivit uttagna idag och informera lite mer. Ricard kommer sedan att träffa samtliga för att hjälpa till med träingsplaneringen och sätta in samtliga i det träningsrapport system som vi använder