Tyvärr fick inte Ralf till det i finalomgången då varken kroppen eller hjärnan riktigt var på plats. Trots dåliga förutsättningar slutade Ralf till slut på tredje plats men var inte nöjd med sin insats den här gången. Med så tufft motstånd som finalen hade så måste allting fungera och det gjorde det inte för Ralf den här gången.

 
”Jag borde inte tävla när kroppen inte känns bra, var Ralfs kommentar på telefon efteråt.

Fullständiga resultat finns på www.grapplingligan.se


Grapplingligan är en serie deltävlingar i SW som avgjorts på olika platser under året. Vi har tävlat i Nyköping och Norrköping och finalen går nu i Malmö. Vinnarna från de olika regionerna gör om medaljerna.
 
Ralf som vunnit de omgångar han ställt upp i är klar favorit i sin viktklass. Sjukdom och mycket jobb den senaste tiden har dock försvårat träningsmöjligheterna så vi får se hur det slutar.

Rapport kommer ikväll.