För Nacka Dojo tävlar:

Linda Lindström, -55 kg
Insjuknade tyvärr med feber och tävlade inte.

Sara Svensson, -62 kg
Förlorade första matchen mot Isabelle Bacon (Fra), vann sedan mot en polska, Sara fick sedan bryta tävlingen pga feberkänningar.

Uppdaterat!: Då Sara vann en match och alla mötte varandra i hennes viktklass resulterade det till ett brons!

Marcus Eriksson, -85 kg
Marcus vann sin första match på över ett år efter knäskadan. den andra matchen gick mot Frank Vatan från Frankrike (medaljör på EM). Marcus kämpade bra men förlorade tyvärr med liten marginal. Marcus kände sedan tyvärr av sitt knä och valde att avstå från återkvalet.

Robin Holmkvist -94 kg
Robin tog brons i sin första seniortävling. Robin vann första matchen på WO, vann den andra mot en Spanjor, förlorade den tredje mot VM1:an Parisi från Fra. I matchen om bronset gjorde Robin en mycket bra match och matchen stod och vägde då Robins motståndare skadade sig i ett kast från Robin, som då tilldömdes segern. Stort grattis till Robinho!!

Här kan du se tävlingen live över Internet: Paris Open