Tävlingen som lite lustigt nog arrangerades på påskdagen blev mycket lyckad och samlade 90 fighters som gjorde upp alla matcher på en matta.Det hela flöt dock på mycket bra och tävlingen hade flera rutinerade fighters på plats (bla Pride fightern David Bielkheden, Martin Lindkvist, Waldo Zapata och vår egen Ralf Carneborn)

Här kommer en kort rapport om våra fighters matcher:

Martina Gramenius tog silver i en viktklass där fyra tjejer mötte varandra. Martina gjorde bland annat en mycket bra match mot Ella Rudfeldt från Hilti och kastade henne och ledde med 4 poäng när Ella tog rygg mot slutet av matchen och kunde avsluta med en RNC.

Gustav Aldén vann sin första match på triangel (detta var Gustavs andra turnering och hans första vinst). Gustav fick sedan tyvärr möta Ralf och förlorade då på poäng. Stort grattis Gustav till din första ”riktiga” matchvinst (KM undantaget)

Ralf vann sin första match mot en kille från Hilti. I den andra matchen som sagt vinst över Gustav. I den tredje matchen som var en semifinal blev det jämnt mot Reza från Hilti. Matchen gick till förlängning och den vann Reza på arbetsseger.

Gabbe Blomberg förlorade den första matchen mot ADCC finalisten och mycket rutinerade Martin Lindkvist från Hilti.

Bra kämpat alla krigare!