SENASTE NYTT:

Ytterligare ett guld till Linda efter fyra matcher i BJJ tävlingen. Linda visade upp ett mycket tight game med starka explosiva kasttekniker och tighta passeringar och avslut. Stort grattis till en fantastisk insats!

Ralf vann sina tre första matcher och hade då vunnit sin grupp. Han mötte då en brasse (som senare vann alltihopa). Ralf försvarade ett single leg försök och gick till turtleposition men fick 2 poäng emot sig. Var nära att sätta en double leg (men domaren bröt för att rätta til hans gi.. ). Brassen tog sedan ytterligare 2 poäng på en nedtagning och vann med 4-0. Ralf var nöjdare med sin insats under lördagen även om han självklart hellre hade mött den brassen i en final.

Imorgon tävlar svartbälten och Ralf och Linda är kvar och njuter av värmen och tävlingen tills på Måndag då de åker hem.

Stoort grattis från Nacka Dojo!!!31/3-07

Linda tog guld på Pan American Championships efter att ha vunnit tre matcher i feather weight!. Första matchen vanns efter bra kast, mount och armbar. Andra matchen var den tuffaste berättar Ralf på telefonen men Linda vann på kast och guardpassering. Finalen vanns på 3-1 i fördelar men Linda hade full koll på matchen hela tiden.

Ralf själv vann sin första match övertygande och ledde med två fördelar i den andra då hann tyvärr (av gammal vana från Sport JJ) drog guard från topläge och då förlorade två poäng. Ralf lyckades flippa sin motståndare för 3p men fick inga poäng då han inte satte sig upp utan började jobba på en armbar istället då han trodde det fanns tid kvar men matchen tog slut och förlusten var ett faktum. – Stor besvikelse då jag kände att jag var mycket bättre än han, berättar Ralf. Nu laddar jag om och kör imorgon (läs idag lördag) på gi tävingen.

De är 9 timmar efter oss därborta så runt 18 tiden idag beräknas tävlingen att starta. Håll tummarna för fortsatta medaljer!

 


30/3-07
Lottningen finns nu på Pan Am siten!
Ralf möter idag (no gi) någon som heter Colin Beauregard (BJJ Revolution). Lottningen för lördagen verkar inte vara klar ännu.

Lottningen för Linda har inte kommit upp för idag men på lördag (med dräkt möter hon Jen Flannery (Lloyd Irvin M.A.).

Lottningen finns här.

 
Ralf tävlar i: blue, adult, male, light
Linda tävlar i: blue, adult, female, feather


29/3-07
Linda och Ralf verkar ha det bra ”over there”. Här kommer två bilder på förberedelserna


Bilen som de glider runt i…


Ralf som vi är vana att se honom (förutom på match förstås!)

Lindas blogg finns en lite mer utförlig text om vad de gör innan tävlingen.

28/3-07
Ralf ringde precis och meddelade att allt var bra och att de nu lär känna staden. Nu var klockan 12.00 och det var strålande varmt även om det blev klart kallare på natten. Idag skulle det möta upp en kompis till Linda och på Torsdag är det registering och sedan är det som sagt tävling på fredag. Det verkar som Linda och ralf är enda svenskar på plats. Vi fick ett MMS med en bild på bilen som de hyrt. Vi uppdaterar här imorgon med den bilden…

 

I helgen är det dags för Pan Am i USA och Ralf och Linda är på plats för att försvara Nacka Dojo färgerna i denn