Vi försöker alltid att förbättra våra lokaler, ett bra tillfälle är under sommaren då det är lite lugnare på dojon. Idag har superAnders varit här och satt fast madrasserna mot väggarna och lagat lite saker. Stort tack till Anders!


Anders och Tulle jobbar på

 

Måttbeställda mattor som skydd mott väggarna.


Måttbeställda tjockmattor som man kan ta bort och träna kasttekniker på. Används även flitigt på MMA passen för att träna ”cage control” (även om vi kör mjukis-stilen med mjuk matta istället för gunnebostängsel…)

Tusen tack även till Stockholms Inrednings snickerier som hjälper oss med material till dojon. Lasse Hällegerd (Viktors och Jens farsa) som driver snickeriet har skänkt allt material för att sätta upp madrasserna! Stoct tack!

Vi har även fått en ”stekar bänk ”utanför dojon som våra grannar byggarna har byggt till oss.


Stekarbänken som normalt är dränkt i sol…

Vi har även planer på lite nya coola tekniska lösningar för dojon som kommer att genomföras inom kort 🙂

Du som är medlem har som alltid ett ansvar att ta hand om lokalerna på bästa sätt och inte skräpa ner, utan tvärt om hjälpa till att städa och hålla ordning.

Vi ses på dojon!