Seminariet med Marcelo är över och över 50 personer deltog totalt på helgens träningpass. Några graderades även av Marcelo till blått bälte.

Efter fyra intensiva träningspass där positioner och escapes har kombinerats med sparring är nu helgens öppna seminarium över. Marcelo kommer att instruera hela veckan på olika pass både dagtid och kvällstid. Möjlighet till att boka privatlektioner finns, kontakta Ricard.

Följande personer har fått ny grad av Marcelo:

– Lars Pyk fick blått bälte av Marcelo efter Torsdagens kvällsträning

– Ivar Nöre fick blått bälte av Marcelo efter Torsdagens kvällsträning

 Joakim Vistam fick blått bälte av Marcelo efter Torsdagens lunchpass. Jocke har tävlat framgångsrikt som vitbälte både i Sverige och utomlands och får nu nya utmaningar som blåbälte i -76 kg klassen.

– Gabriel ”Gabbe” Blomberg graderades till blått bälte efter många års träning som vitbälte i BJJ (Gabbe har även en tävlingskarriär i Ju-Jutsu bakom sig). Gabbes framsteg den senaste tiden på tävlingsmattan var en av de stora pusselbitarna som behövdes för en ny grad.

– Robin Holmkvist fick officiellt sitt blåa bälte av Marcelo (Ricard hade graderat Robin innan han åkte på European BJJ Open och vann över allt och alla)

Ola Lanteli graderades till blått bälte och visar att det inte bara är tävlingsresultat som ger ny grad i BJJ om man tränar hårt och utvecklas som Ola har gjort.