Ralf Carneborn, Ricard Carneborn och Marcus Eriksson träffades på Måndag morgonen lite före 08.00 och förberedde uppvisningen med mattor, info lappar, inskrivningslappar och utrustning.

Vi hade veckan innan fått hjälp att marknadsföra besöket med hjälp av skolans intern TV. Vi la upp våra mattor och påbörjade lite uppvärmning. Marcus delade ut info lappar till både killar och tjejer (mest tjejer dock). Många visade intresse och satt och tittade, några vågade sig fram och frågade lite om vår verksamhet.

Vid 09.20 är det en större rast och ljussalen fylldes med massor av elever. Då informerade vi snabbt om vår verksamhet och att alla elever på gymnasiet får rabatt på våra träningskort. Sen satte vi igång uppvisningen och visade träning från alla våra stilar.

 
På slutet erbjöd vi fri träning i 6 månader om någon kunde få Ralf eller Ricard att klappa i brottningsmomentet. Några modiga provade att utmana Ralf men förgäves.

Efter den uppvisningen var flera framme och fyllde i medlemsregistreringslappar och hade frågor.

 
Här följer lite bilder (tyvärr syns inte allt folk på dessa bilder då batteriet tog slut då Marcus hade letat efter tjejer att fota 😉
Lite slag & spark träning tidigt på morgonen innan eleverna kommit
 

Bilderna tagna uppifrån där alla elever stod och tittade.

 

En gammal Nacka Dojo elev blev sugen igen och provade lyckan med Ralf med fastnade i en triangel.

 
Stort tack till alla inblandade för uppvisningen som blev mycket lyckad och som förhoppningsvis lockar fler elever till vår verksamhet.