Dagens pass visar på första sidan vilka pass som är aktuella den dagen. Funktionen var från början tung att administrera vilket gjorde att alla pass inte syntes mm. Nu har funktionen förbättrats och även länken schema har fått en ansiktslyftning.
Nyheter:

– Under länken schema visas nu alla pass i en och samma ruta istället för uppdelat på stil.
– På samma schema ligger nu även länkar från stilen till texten under träningsformer.
– När man klickar sig in på ett pass visas numera vilka instruktörer som kan tänkas instruera i den gruppen. Eftersom instruktörerna ibland byter med varandra, blir sjuka etc hinner vi inte byta på hemsidan och släpper därför den funktionen.

Funktionen är mycket användbar men som med all teknik kan den strula. Det aktuella träningsschemat är det som gäller och om inget meddelas på hemsidan, på träningen eller via mail så är alla pass enligt det schemat. Det är väldigt sällan vi tvingas ställa in ett pass med kort varsel, vi har haft utebliven instruktör endast 2 ggr de senaste 10 åren.

Meddela gärna om du hittar några fel eller har önskemål på hemsidan till info(@)nackadojo.com