Bertrand kommer att instruera på teknikseminariet som arrangeras av Sport Ju-Jutsu Scandinavia och seminariet kommer att arrangeras på Nacka Dojo. Vi kommer att ha förmånen att kunna arrangera ett klubbseminarium under fredagen där bara Nacka Dojo medlemmar deltar. Mera information om klubbseminariet kommer.
 
För att vara säker på att få en plats på teknikseminariet som arrangeras under helgen måste du anmäla dig direkt. Det gör du via www.sportju-jutsu.com.
 

Bertrand är en av de mest dominanta fighters som ju-jutsu världen har sett och han dominerade -85 kg från debuten 1994 fram till hans sista mästerskap 1998. Han gick flera tuffa fighter mot Ricard Carneborn, bland annat finalen på World Games 1997. Amoussou är obesegrad i ju-jutsu, med en bakgrund i franska judolandslaget var han överlägsen i kastdelen. Som judoka har Bertrand vunnit EM och franska mästerskapen och varit aktuell för OS.

Bertrand är chefredaktör för tidningen Fightsport och reser just nu världen runt för att bevaka olika galor och coacha de fighters som ingår i Team Amoussou.

År 2004 fick han erbjudande från Pride att fightas och vann sin match i rond 2 på TKO.
Bertrand profil på Pride FC
Intervju innan hans match

Missa inte denna superchans att förbättra dina kasttekniker och din golvkamp.

 
Håll utkik efter mera information.