Ralf tävlade andra helgen i rad (förra helgen var det guld på Danish Open i BJJ). Den här helgen var Ralf ensam tävlande från Nacka Dojo och han tog nattåget ned till Helsingborg på fredag kvällen.

Första matchen vanns på WO, den andra matchen var mot en fighter från Gladius MMA som Ralf vann på en triangel. Andra matchen var även den mot en Gladius kille och Ralf vann på poäng. Finalen var mot en fighter från K3 och den blev mycket jämn. Ralf tog ledningen med en nedtagning och passerade guard. K3 killen utjämnade och matchen böljade fram och tillbaka men på slutet hade Ralf flest poäng och vann därmed guldet i -76 kg.

Ralf körde sedan även den öppna klassen och vann 2 matcher, varav den andra matchen var mot en 100 kilos fighter. Ralf mötte sedan Mats Nilsson från Kaisho i semifinalen. Matchen var jämn i början men Mats lyckades ta Ralfs rygg och kunde till slut sätta en RNC. Mats hade tidigare tagit brons i tog sen silver i den öppna klassen.

Starkt jobbat av Ralf som tävlat framgångsrikt den sista tiden och har en bra formkurva just nu.

Mera om Kaisho Challenge på www.kaisho.nu