Dagläger för barn 9-11 år

Med syftet att öka gemenskapen för våra barn så anordnar föräldragruppen för barn 9-11 år med stöd från klubben ett dagläger. Daglägret kommer att ske i våra lokaler lördagen den 11 november mellan 9.00-18.00. Alla barn som tränar i 9-11 års grupperna i SJJ eller BJJ är välkomna! Du anmäler ditt barn i formuläret nedan.

Läs mer

Resultat från German Open 2017

I helgen avgjordes German Open i Gelsenkirchen och på plats i Tyskland hade vi från klubben 10 fighters, landslags coach Joakim Vistam, förbundskapten Michael Kuntz och ett stort gäng föräldrar som var med och peppade och hejade fram våra ungdomar till medaljerna.

Läs mer

Silver på BJJ SM!

Stort grattis till super Signe Fredricson som i helgen tog silver på BJJ SM i Järfälla! Signe vann sin första match men förlorade sen tyvärr sin andra. Från klubben tävlade även Dennis Erdogan som gjorde en riktigt bra match men åkte på en nedtagning i sista sekund och förlorade med 2 poäng. Varmt välkommen tillbaka till klubben Alexander Vejby som också skulle ha tävlat men som fick ställa in pga sjukdom.

Läs mer

Hjälpa oss att ordna aktiviteter för våra barn och ungdomar!

Måndag den 11:e september kl: 16.30 har vi ett första möte för föräldrar som vill vara med och anordna sociala aktiviteter för våra barn & ungdomsgrupper. Peter Ahlm kommer vara ansvarig för BARN (9-11 år) grupperna i SJJ och BJJ men välkomnar andra föräldrar till mötet som kan tänka sig att hjälpa till att planera och ansvara för aktiviteterna. Vi söker även dig/er som kan vara ansvarig för UNGDOMARNA (12-14år) som tränar Thai, BJJ och SJJ.

Läs mer

Fixardag i huset

Vi har ett stort hus som ständigt kräver underhåll och städning. Lördag den 21 oktober har vi en gemensam städdag där vi ska laga, städa och förbättra vårt fina hus. Alla medlemmar och föräldrar är välkomna, vi samlas klockan 14.00 och kör på till ca 18.00. Vi bjuder på mackor och fika till alla som kommer och krigar. Anmäl dig i formuläret här nedan.

Läs mer

Nacka Dojo har två nya svartbälten!

I samband med sommarlägret så graderades ett stort gäng duktiga fighters från olika klubbar och Dynamix fick sex nya svartbälten! Vid graderingen så graderades två av våra medlemmar, Ola Lantel och James Kytösaho till svart bälte efter många år på mattan. Läs även vilka som graderades till övriga grader från klubben:

Läs mer

World Master VM 2017

I helgen hade vi fyra fighters från klubben som var på plats i Las Vegas för att tävla på master VM. Dom tävlande för Nacka Dojo var Linda Lindström, Ralf Carneborn, Signe Fredricson och Bernard Sastre.
Ralf – BLACK/ master 1/ light – Ralf vann första matchen men förlorade tyvärr andra efter en jämn match.
Linda – BLACK/ master 2/ light feather – Linda förlorade sin första match med 1 fördel och fick med sig ett brons hem.
Signe – PURPLE/master 2/ middle – Signe vann semin på poäng med förlorade sen tyvärr finalen på en armbar. Silver till Signe!
Bernard – PURPLE/master 4/light – Bernard gick totalt fyra matcher, vann alla fyra och fick guldet!
Bra jobbat allihopa som alltid krigar på och gör Nacka Dojo stolta! 

Läs mer

Vi söker receptionspersonal

Vi söker omgående extrapersonal för arbete på helger och kvällar samt vid behov. Du som söker ska ha fyllt 18 år och bör erfarenhet av reception eller serviceyrket och vara socialt skicklig och noggrann.

Läs mer

@nackadojo på Instagram

Facebook

Kommentarer