Schemat för VT 2018 är nu klart

Vi presenterar Sveriges bästa träningsschema för kampsport och fysträning. Totalt erbjuder vi 42 pass per vecka från 6 år och uppåt. Detta schema börjar att gälla måndag den 15:e januari. Lördagen den 27:e januari har vi öppet hus! Kom och testa vår verksamhet och ta del av fina erbjudanden från våra samarbetspartners.

Read More

3D-Träning med Frida Lundström

Söndagen den 7:e januari har du som medlem och icke -medlem chansen att testa på 3D träning! På besök från Jönköping har vi 3D tränarna Frida Lundström och Patric Stålbark som tillsammans kommer leda ett svettigt, roligt och utmanande pass för er.

Read More

Julschema och öppettider

Under jul och nyår har vi lite andra öppettider och ändringar i schemat. Trots julledighet så erbjuder vi och våra instruktörer fler pass under dessa veckor. Nytt för i år är även att vi har öppet några av de röda dagarna som vi tidigare år haft stängt på. Tack vår extrapersonal! Julschemat startar på måndag 18/12 sträcker sig fram till söndag 14/1. Vårterminen 2018 startar måndag 19/1.

Read More

Updatering från 21.X-mas Tournament

Under helgen 7-9 december var två av våra Sport JJ fighters, Madeleine Örenmark och Nisse Lindberg och tävlade vid 21.X-mas Tournament i Oldenburg, Tyskland. Turneringen omfattar Ne-waza/GI/No-Gi, Duo och Fighting från U10 upp till Seniorer och är en säsongsavslutning för främst de nord och mellantyska klubbarna.

Read More

Grattis Eva-My – Svensk mästare i SW!

I helgen avgjordes submission wrestling SM 2017 i Norrköping och vi har fått en svensk mästare på klubben – Grattis Eva-My Persson som tog guld i -60kg klassen efter två riktigt fina matcher. Även grattis till James Kytösaho som tog ett brons efter fler tuffa och tekniskt fina matcher.

Read More

Lyckad tävlingshelg!

I lördags avgjordes det årliga klubbmästerskapet 2017!  Under dagen tävlade både barn, ungdomar och vuxna mot sina klubbkompisar i Sport JJ och Brasiliansk JJ med Gi och No-Gi. För många av våra erfarna fighters så var klubbmästerskapet sista tävlingen för året men för andra innebar KM tävlingsdebut. Både 6 åringar och vuxna gick sina första matcher. Superkul att se och vi hoppas att ni fick mersmak!

Read More

Intervju med vår yoga instruktör Evelyn!

Hej Evelyn! Du instruerar yoga hos oss varje söndag 10.15. Berätta lite kort om dig själv!
Jag är en pensionerad yoga fröken och har tidigare jobbat med yoga på heltid i 7 år.  Jag har haft en egen yogastudio men allt har sin tid så jag har lagt ner det. Jag har en härlig familj, en hund och ett fantastiskt liv ute i skogen.

Read More

Lyckat dagläger för barnen!

Parkour, teambuilding, hamburgare och film på storbildsskärm stod på schemat när 45 ivriga kids intog Nacka Dojo för en heldag tillsammans! Stort tack till Parkour friends som var på plats, föräldragruppen för barn 9-11 år och framför allt Peter som tog sig tiden att styra ihop den här dagen för att öka gemenskapen bland våra barn. En riktigt lyckad dag ser det ut att ha blivit, här kommer en bildbomb och två filmer!

Read More

En lyckad tävlingshelg!

Under helgen har det varit full fart på tävlingsfronten då vi har haft fighters på tre olika tävlingar. På hemmaplan arrangerades Nordic Open Grappling för andra gången där det var ett gäng som tävlade i no-gi. I Tyresö på Copa Branca och Copa Branca Junior hade vi både vuxna och barn som deltog och i Bukarest tävlade 8 av våra Sport Ju-jutsu ungdomar på junior EM.

Read More

Intervju inför Junior EM i Bukarest

I helgen avgörs junior EM i Sport Ju-jutsu i Bukarest och från Sverige och Nacka Dojo har vi åtta taggade fighters som är på plats tillsammans med föräldrar, förbundskapten Michael Kuntz och landslagscoach Joakim Vistam. Vi passade på att ta ett snack med tre av dem innan dom flög iväg imorse om hur uppladdningen, förväntningarna och planen ser ut inför helgen.

Read More

@nackadojo på Instagram

Facebook

Kommentarer