Dag ett på Kodokan Open 2017. Update från Coach Vistam som är på plats i Hamburg.

” Igår lördag tävlade Linus Nolbratt och William Wallin i Ne Waza U18 -66kg. Linus gjorde ett grymt genrep inför VM i Athen och vann tre raka matcher i sin grupp och avslutade med vinst efter en tuff final.  Guld till Linus. William gick två tuffa matcher och var nära vinst i sin första. William är en talang som gjorde sin första internationella turnering och som vi garanterat kommer att få se mer ifrån. Fredrik Widgren krossade sitt motstånd i fighting -77kg. Avslutade semifinalen på sin nya rekordtid på”fullt hus” med 14 sekunder. Vann sedan finalen och guld till Freddan. William Seth-Wenzel gick två matcher i -85 kg, förlora den första och fick en match till och vann den övertygande och därmed ett brons till William”

Guld till Linus Nolbratt i U18 -66kg
Guld till Fredrik Widgren i -77kg
Brons till William Seth-Wenzel -85kg

Grattis till grabbarna och stort lycka till alla fighters som kör idag, ha kul på mattan!