Nu finns vårterminens schema att ladda ned som en pdf. Läs om de justeringar vi gjort i schemat.

Vi är nu glada att kunna presentera vårens träningsschema.

Vi erbjuder:
43 pass i veckan
6 olika kampsporter (BJJ Gi, BJJ No-Gi, MMA, Thaiboxning, Sport JJ, Brottning)
Fyspass i olika former (HIIT, CrossCtrl, BoxCross, Box/Thai-Fys, Soma Moves, Yoga)
Självförsvarsträning (nytt för denna termin, se nedan)
Styrketräningsavdelningar med både fria vikter och maskiner (massor med ny utrustning inköpt!)
Reception, café och shop
Bastu och sociala ytor med datorer och spel
En fantastisk gemenskap!

Vi har över 50 engagerade och kunniga instruktörer som varje vecka ser till så att du får ut maximalt av din träning.

Förändringar inför denna termin:

Måndagar:
Team Nacka BJJ för ungdomar tar en paus då underlaget är för litet och vi har svårt att hitta en instruktör. Vi avser att starta upp denna grupp till nästa termin igen. Vi kommer fortsätta tävla precis som vanligt och veckans ”vanliga” pass är nu grunden för förberedelser tillsammans med onsdagarnas fyspass som är öppet för alla ungdomar (12-14 år) klockan 16.30-17.15 med Patrick Bolleboom.

Thaiboxning JR och Sport JJ ungdom byter tider med varandra.

Onsdagar:
MMA passet flyttas från matta 2 till matta 1 för att alla ska få mera plats och byter tid till 20.00-21.15. BJJ No-Gi passet kommer även att träna på samma matta och alla kommer att erbjudas en optimerad träningsupplevelse med bra progression. Nybörjare genomgår en 6 veckors period där de lär sig grunderna ordentligt innan man slussas in i den vanliga gruppen. På mattan finns vår huvudtränare för MMA Alan Raouf tillsammans med nybörjarnas nya instruktör Christopher Storm. David Gross kommer fortsätta instruera BJJ No-Gi passet och även hjälpa MMA fighters med deras grappling.

Självförsvar med ju-jutsu!
Efter att ha provat detta pass under en längre tid har vi nu beslutat att starta upp ett pass i veckan som fokuserar på själförsvarsträning. Vår ordförande Ingemar Sköld (9 dan) och Carlos Romero (6 dan och grundare av Jigo Ryu) kommer att instruera tillsammans på detta pass! Vi har haft en stor efterfrågan på ett pass som detta och är nu glada att kunna erbjuda det i vårt schema på onsdagar 19.45-21.15. Passet kommer att fokusera på realistiska rörelsemönster och tekniker för att öka dina chanser vid ett eventuellt överfall. Vi tränar inga höga sparkar eller orealistiska tekniker utan fokuserar på att lära ut ett beteende och göra dig tuffare och modigare. Vi välkomnar nya medlemmar, du som tränat ju-jutsu hos oss tidigare, föräldrar till barn & ungdomar på klubben som vill röra på dig och samtidigt lära dig något du kan ha stor nytta av.

Start den 1 februari. Mera information kommer i separat nyhet.

Lördagar:
Extrapasset för thaiboxning ungdomarna utgår då vi inte har någon instruktör för tillfället. JP som instruerat lördagar kommer istället att instruera på torsdagarna. Ny instruktör för Thai JR på måndagarna är Rasmus Magnusson. På passet för vuxna klockan 20.00 kommer Gabriel Kallander att instruera nybörjare och Jörgen Kruth fortsätter instruera fortsättarna.

Martin Lidberg fortsätter med sina mycket omtyckta CrossCtrl pass på tisdagarna och direkt efter instruerar han brottningspasset som nu verkligen vuxit och har mellan 30-40 deltagare.

Du kan ladda ned schemat på denna länk.


Schemat kommer även att finnas tillgängligt på hemsidan via vårt inloggningssystem inom kort.

Vi ser fram emot en härlig termin med massor av bra träning, tävling och gemenskap. Alla ska trivas under ett och samma klubbmärke!