I helgen hade vi ett gäng fighters som var på plats i Oslo för att tävla på grappling tävlingen ADCC Norway Open. Tävlade gjorde Liam Alpäng, Claudio Ramirez, Ralf Carneborn och Eva-My Persson var inbjuden att gå en superfight mot norskan Maragaret Aase.

Liam tävlade i -77kg och förlorade tyvärr både sin första match i viktklassen och första matchen i öppna. Cladde tävlade i -88kg och vann sin första match i viktklassen men förlorade sen tyvärr andra. Han deltog också i öppna klassen men förlorade första matchen. Ralf tävlade också i -77kg och vann sina två första matcher men förlorade sen i finalen. Men de två vinsterna resulterade i ett silver i -77kg! Ralf deltog även i öppna klassen men likt Cladde och Liam så förlorade även han sin första match. Klasserna höll hög kvalitet och grabbarna kämpade på bra.

My var inbjuden att gå en superfight under turneringen och mötte norskan Maragaret Aase i viktklassen -62kg. Aase vägde in på 62.8kg men My valde att gå matchen ändå och vann till slut på en knee bar.

Grattis My till din vinst och Ralf till silvret!

Vill du läsa mer om My, hennes kampsportsliv och uppladdningen inför superfighten? Läs Jenny Svenssons fina artikel och intervju med My här