Nästa helg arrangerar vi Nordic BJJ Open Championships i Skuruhallen. Alla som fyller 6 år eller mer kan vara med och tävla. Just nu har vi 87 deltagare men vi vet att det finns fler av er som inte anmält er ännu. Här finns information om hur du gör.

1. Gå till www.smoothcomp.com och logga in på ditt befintliga konto eller skapa ett nytt om du inte har något konto (skapa inte ett nytt konto om du inte kommer ihåg lösenordet, återställ isåfall ditt lösenord)

2. Klicka på participate under Nordic BJJ Open 2016

3. Skriv in vilken viktklass, åldersklass och bältesklass som du ska tävla i

4. När du kommer till steget där du ska betala är du klar (vi betalar för alla våra medlemmars avgifter)

5. Efter ett tag kommer du att kunna kontrollera att ditt namn finns med på den här listan över anmälda

– Vuxna tävlar på lördagen.
– Barn & ungdomar och juveniles (16-17 åringar) tävlar på söndagen.
– Öppna viktklasser för vuxna sker också på söndagen (anmälan till dessa sker via ditt Smoothcomp konto på söndagmorgon mellan 06.00-10.00)

Det är INGEN invägning på morgonen för barnen (eller de vuxna) utan invägningen sker precis före din första match. Var inloggad på ditt konto på smoothcomp på din mobil så kommer du att kunna se när din första (och kommande matcher) beräknas starta. Se till att vara på plats i god tid innan, vi rekommenderar minst 2 timmar innan.

Om du inte är på plats när din match startar blir du diskvalificerad!

Läs mer om tävlingen här