Vilken lyckad helg för våra fighters som har varit på fler olika platser i världen och tävlat. Hemma i Sverige hade vi en liten skara ungdomar som tävlade på Scandinavian BJJ Tournamnet, i Rumänien tävlade Eva-My och Liam på ADCC European Championship och Tyskland på German Open tävlade de flesta av våra sport ju-jutsu fighters. Stort grattis och bra kämpat allihopa!  Se alla resultat och bilder här nedan:


 

På German Open i Tyskland (Sport Ju-Jutsu)
 
GULD
Linda Lindström – 49 kg fighting woman
Fredrik Widgren – 77 kg fighting men
Emma Lette -70 kg Fighting woman U21
Nisse Lindberg – 60kg fighting men U18 
 
BRONS
William Seth-Wenzel – 85kg fighting men 
Lovisa Schmidt – 57kg fighting woman U18

Madeleine Öhrenmark -57kg fighting woman U18

Med och tävlade var också Rasmus Leine, Adam Schmidt men de hamnade utanför placering. James Kytösaho gick en match i sin viktklass men kunde tyvärr inte fortsätta på grund av skada. Och detsamma för Linda Lindström som skulle ha tävlat i newaza idag söndag men valde att avstå på grund av känningar i ett nyckelben.

ADCC European Championship i Rumänien (Submisson wrestling)

My vann sina två första matcher på snabba submissions (heelhook & RNC). I finalen förlorade hon med endast två ynka poäng mot en stark finska. Men det resulterade i ett EM silver för My i viktklassen -60kg. Liam ställde upp i adult klassen och vann sin första match på submission men förlorade tyvärr andra matchen mot en stark och taktisk motståndare.

Med i Rumänien var också JP som skulle ha tävlat men det blev strul med hans pass, coach Micke och Lotta Alpäng

På Scandinavian BJJ Tournament i Mariefred (Brasiliansk Jiu-Jitsu) 
 
Guld till Idun Söderlindh
Silver till Alva Leeb

Brons till Rafael Skantze

Lo Roos var också med och tävlade och hamnade på en fjärdeplacering. Med och coachade var Daniel Roos tillsammans med Dante.