Helgen den 14-15 november arrangeras Swedish Open BJJ i Stenungsund och vi har bokat en buss som barn/ungdomar och deras föräldrar kan åka med till tävlingen. Bussen går 11.00 från dojon på lördagen och det finns fortfarande några platser kvar. Klicka läs mer för att se vad det innebär.

Bussen har totalt 26 platser och de bokas snabbt. Bussen kommer att gå från klubben 11:00 på lördagen 14/11 och kommer att lämna tävlingen ungefär 15:00 på söndagen, efter att tävlingen slutat. Klubben subventionerar kostnaden av bussen ordentligt och det kommer kommer kosta ca 500kr per person att åka med. Anmälan görs per mail till Jenny Lindberg på lillaov73@gmail.com och först när du fått svar av Jenny vet du om det fanns plats och du kan åka med. Vi måste ha din anmälan absolut senast fredag 15:00.

Boende bokar du själv på Scandic Backadal via denna epostadress (uppge Swedish Open som bokningskod). Bussen betalas innan avresa i vår reception.

Anmälan till tävlingen måste göras på www.smoothcomp.com senast lördag den 7 november 23.59