Nu börjar vi landa efter helgens tävlingar i Ju Jutsu och BJJ. Vi hade massor med barn, ungdomar och vuxna som tävlade hela helgen. På Smoothcomp kan du se alla resultat från tävlingarna under ”Past events”.  Klicka läs mer!

På lördagen vann vi pris som bästa juniorklubb i ju-jutsu/newaza och på söndagen vann vi priset som bästa klubb för vuxna i BJJ! Dynamix vann pokalen för bästa team båda tävlingarna och vi är nöjda, glada och trötta!

Vi stötte på en del motstånd, som till exempel på fredagen då vi fick reda på att hallen var dubbelbokad och att vi inte skulle komma in när vi trodde. Tack och lov kom föräldrar och medlemmar till undsättning och vi kunde lägga ut alla mattor och göra iordning tävlingen.

Det är jätteviktigt för oss att våra medlemmar hjälper till på våra tävlingar. Vi arrangerar två om året och det finns massor med olika sätt en kan hjälpa till på. Vi tar tacksamt emot feedback från tävlingen och om hur vi kan få fler att engagera sig på receptionen@nackadojo.com!

Tusen tack till alla som var med och hjälpte till! Vi längtar redan till nästa tävling i mars!

nordic