I helgen gick två av våra fighters matcher i shootfighting i Norrtälje. Elvin Hoxha vann sin match på RNC och Sajad Nouri krigade bra med förlorade på poäng. Bra jobbat grabbar! Klicka läs mer för att se intervju med Elvin efter matchen.

elvin

Hur kändes det inför matchen?
Det kändes helt underbart att kliva in och göra vad vi gör på träning och lär oss, men så klart att innan matchen kände jag mig lite nervös och fick fokusera ordentligt på vad jag skulle göra.

Hur har du förberett dig inför matchen?
Förberedelserna var som vanligt, hård träning och fokus.

Vad tränar du på klubben?
Jag tränar så mycket jag kan: BJJ, brottningen med Martin Lidberg, thaiboxning och MMA.

Du har ju tävlat tidigare i shootfighting, förra gången vann du också på avslut. Kände du någon skillnad inför den här matchen mot förra gången?
Jag kände inte så stor skillnad mot förra gången förutom att jag var betydligt gladare inför den här matchen, förra gången skulle jag gå in och tävla efter två förluster och det kändes ganska tungt. Jag var också lite lugnare den här gången.

Finns det något mer du vill få med?
Självklart vill jag säga stort tack till Alan Raouf som är med och coachar och som tränar oss på söndagarna. Tack till alla instruktörer på klubben som pushar och lär oss sina tekniker och tack till alla kompisar på klubben!

Jag skulle också vilja säga till de klubben som inte tagit steget och börja tävla än: är du tillräckligt bra för att tävla så är det bara att köra! Alla är bra på sitt sätt men för att bli bättre behöver man våga börja tävla. Vänta inte alldeles för länge.

Stort grattis igen Elvin!