Vår samarbetspartner Bringwell var idag förbi med en massa roliga startpaket. De första 20 vuxna som tecknar ett medlemskap från och med denna vecka får startpaketet! (shakers, bars mm). I samband med din start får du även lite annan information, ladda ned den A4 foldern här under läs mer.

Bringwell är vår partner när det gäller alla drickor, bars och kosttillskott (endast 100% rena produkter) som vi säljer i receptionen. Bringwell hjälper oss även i samband med våra events med priser mm. Nu ger de ut startpaket till våra nya medlemmar så bli medlem idag och fråga efter ditt startpaket.

Informationsbrev till nya medlemmar
Att börja träna kampsport kommer att vara det bästa du gjort och vi hoppas att du ska vara medlem hos oss länge. Du har säkert en hel del frågor och vi har på denna A4 försökt ge dig lite startinfo om vår verksamhet.

Information-till-ny-medlem-i-folder