Det är tio år sedan svenska jujutsufederationen genomförde ett internationellt seniormästerskap, VM i Malmö 2008. Detta i samband med att svensk jujutsu fyllde 100 år. Vi vill fira detta 10 års jubileum med ytterligare en milstolpe för svensk jujutsu. 

Vi kommer att få hälsa över 700 atleter från 60 olika nationer välkomna till Sverige och hela jujutsusverige har chansen att visa hur gästvänliga Sverige och svenskarna är. För att kunna göra så behöver vi er på plats för att heja fram främst de svenska tävlande och så klart i goda sportande även de andra länderna. Passa på att gå på ett mycket trevligt och välarrangerat event och samtidigt njut av vackra Malmö stad.

Det svenska jujutsulandslaget har sedan 2010 utvecklats till en topp tionation i världen. Och vi har idag en stabil stomme med bland annat Fredrik Widgren och William Seth-Wenzel som regerande Europamästare, men även många unga förmågor som gjort fina resultat på U18-U21 och som är hungriga på en plats på ett hemma VM.

Förköp biljett för 100kr för alla tre dagar, eller betala 150kr i dörren i Baltiskahallen. Swisha till 123 447 43 67 eller betala via BG 612-1180 (föreningen Combat Camp) märk med ditt namn, adress samt antalet biljetter. Efter ca en vecka levereras biljetter till er.

Mer info om betalning, boende och eventet hittar du här: http://www.jujutsu2018.se/

Hjärtligt välkommen till Baltiskahallen i Malmö 23-25 november

Arrangörsgruppen gm
Emil Gustafsson & Michael Kuntz