Vi har gått från 524 medlemmar i slutet på december till att nu vara över 700 betalande medlemmar igen! Till detta kan vi även räkna in alla 45 instruktörer. Våra kampsportsgrupper är snart helt fulla och den 1:a mars sätter vi stopp för fler nybörjare på våra kampsportspass. Är du sugen på att börja eller på att komma och prova träna så är det hög tid nu.

Vi har gått från 524 medlemmar i slutet på december till att nu vara över 700 betalande medlemmar igen! Till detta kan vi även räkna in alla 45 instruktörer. Våra kampsportsgrupper är snart helt fulla och den 1:a mars sätter vi stopp för fler nybörjare på våra kampsportspass. Är du sugen på att börja eller på att komma och prova träna så är det hög tid nu.

Den 1 mars stänger vi våra kampsportsgrupper för fler nybörjare. Detta för att gruppen ska få utvecklas framåt, och för att underlätta instruktörernas arbete. Det här gäller brasiliansk jiu jiutsu, Sport Ju Jutsu, MMA, Submission Wrestling och Thaiboxning för vuxna.

Du är varmt välkommen under hela februari. Är du intresserad av våra sporter och skulle vilja komma och prova på: fyll i intresseformuläret på höger sida av hemsidan så kontaktar vi dig. Nybörjare är välkomna igen i samband med att sommarträningen startar den 2:a juni.

Du som vill träna på något av våra gruppträningspass eller styrketräna är välkommen att börja närsomhelst under året.

Välkommen till Nacka Dojo, ALLA ska trivas!