Maxine Thylin är Nacka Dojos första kvinnliga brunbälte i BJJ och graderades av Leticia Ribeiro (4dan) och Ricard i USA efter VM.

 

Maxine har varit i USA i tre månader och tränat inför VM och det är 3:e året som Maxine är i USA och tränar hos Leticia. Efter VM graderades Maxine till brunt bälte av Leticia och Ricard på plats efter träningen (Ralf var självklart också vidtalad).

Maxine_Brown_Belt_USA

Penny Thomas, Ana Carolina, Beatriz Mesquita, Leticia Ribeiro, Maxine Thylin, Ricard Carneborn

 

I måndags efter lunchpasset så fick Ralf som är en stor del i Maxines träning möjligheten att själv gratulera Maxine.

Maxine_Brown_Belt

Maxine är otroligt dedikerad sin idrott och satsar stenhårt mot toppen med målet att tävla som svartbälte på VM. Det var nu dags för Maxine att gå vidare efter att ha nått fantastiska framgångar som lilabälte och det bruna bältet är ett steg på vägen.

Bruntbälte är en  hög grad  och medför ett stort ansvar men det är vi övertygade om att  Maxine är redo att bära. Vi hoppas att Maxines gradering inspirerar fler tjejer att satsa på BJJ som en tävlingsidrott och låter sig inspireras av hennes framgångar och instruktioner på mattan.

Stort grattis Maxine från hela klubben!