Terminen rullar på och ni är fantastiska som hjälper oss igenom detta!

Sportlovet
Nu under sportlovet så har vi träning som vanligt med undantaget på onsdag den 3:e mars så slår vi ihop barn & ungdomsträningen i Sport JJ, så passet startar alltså 17.30 för alla.

Kallelse till årsmötet
Onsdag den 24:e mars klockan 18.00 håller Nacka Dojo IF årsmöte för verksamhetsåret 2020. Mötet sker i klubbrummet och alla som är medlemmar och har fyllt 15 år är inbjudna och har rösträtt. Eventuella motioner skall vara inlämnade via mail info@nackadojo.com senast den 10:e mars 18.00. Mera information och valberedningens förslag till styrelse kommer presenteras inom kort på vår hemsida.

Covid-19 info
Som ni alla säkert läser så finns det en risk för en tredje våg och vi avvaktar beslut från regeringen kring detta och om det kommer beslut som påverkar vår verksamhet. Tills vi vet mer så gäller det att ha tålamod, hjälpas åt, stanna hemma vid minsta känningar eller om någon i familjen är sjuk. Tvätta alltid händer och fötter innan passet och om möjligt duscha hemma och håll avstånd till de du inte tränar med i våra lokaler. Till dess att vi får mer information kommer vi att fortsätta med vårt träningskoncept ”Corona Challenge”. Vår förhoppning är att kunna gå över till ”vanlig” träning och öppna grupper och klasser igen den 22:a mars om inga ytterligare restriktioner införs.

Corona Challenge-grupper och bokningar
Vårt system med stängda grupper för att träna kampsport fungerar fortsatt bra och alla börjar nu komma in i hur det fungerar.

Vi skulle dock vilja be alla om att ta ännu mer hänsyn till att vi har begränsat antal platser och att man måste boka av sin plats om gruppen inte kan komma eller är för få för att ta upp en hel plats. På kvällstid är det ett minimum på att fyra personer kan komma på passet, är ni inte det måste ni boka av direkt. Om det är mindre än 1 timma kvar till passet måste ni kontakta receptionen och boka av. Vi vill undvika att stänga av er från bokningen så var snälla och hjälp oss med detta.

App för bokningar och för att se schemat
Vi har aktiverat den app som vårt medlemssystem Gymcontrol erbjuder, den finns där du laddar ned dina appar, sök på ”Gym Control”. Med appen kan du lättare boka in dig på pass samt se schemat mm.

Nya snygga träningsjackor!
Vi har nu fått in våra supersnygga träningsjackor med brodyr i vår shop. Perfekt att ha när du tränar utomhus, under skidoverallen eller när du vill gå runt och bara glänsa. Finns att köpa i vår shop!

Tjena Kompis Studio!
Vår podcast rullar på och det finns att se live via vår Facebook kanal och i efterhand på YouTube. Vi jobbar även på att få upp avsnitten som ljudpodcast på Spotify mfl. Nästa avsnitt kommer att vara Onsdag den 24:e klockan 18.00 och gäster är Gabbi Waldenström och Alexander Gavazzeni som båda har jobbat i vår reception i många år. Vi snackar om hur det är att jobba i ett serviceyrke och de delar med sig av sina historier.

 

 

Vår klubbjacka kan du nu köpa i vår shop!