Har du en vän som du skulle vilja bjuda in att börja träna hos oss? Då har vi just nu den perfekta kampanjen för dig och din vän!

Du kan bjuda din vän på 6st gratis träningstillfällen. Om hen väljer att bli medlem hos oss så bjuder vi på medlemsavgiften PLUS att du som värvat får välja en gratis t-shirt, mössa eller keps! Skulle du lyckas värva 3st eller fler medlemmar så får du en gratis träningsväska av oss!

Vill du ta del av erbjudandet kontaktar du oss och så mailar vi mer information och ett fint presentkort du kan skicka till din vän.

Passa på innan kampanjen avslutas!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Ta del av våra priser när du värvat en vän!

Be vännen att lämna en intresseanmälan och ange namnet på dig som värvat. Sen är det bara att komma till oss i receptionen så hjälper vi er vidare!

Bjud in en vän att bli en del av vår gemenskap!

Specifikationer:

Erbjudandet gäller all vår träning (gym, fyspass, yoga och kampsport). Vännen måste teckna ett guld, silver eller bronskort (gäller ej klippkort) för att kunna ta del av kampanjen. Erbjudandet gäller fram till den 31/8 -2020. Gäller endast för personer som ej har något befintligt medlemskap i nuläget. Personen behöver fylla 15 år under 2020 eller vara äldre. Provveckan gäller ej.