Vi fortsätter även denna terminen att ha vår populära tjejträning på schemat! Varje söndag klockan 10.30-12.00 kan du träna jiu-jitsu på ett pass enbart för tjejer. Öppet även för utövare från andra klubbar! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att delta på passet, gruppen är blandad med allt från nybörjare till dom som tränat i flera år. Vi anpassar träningen och har roligt tillsammans!

Denna termin kommer passet ledas utav Linda Lindström och Maxine Thylin. Tidigare instruktören Signe Fredricsson tar en paus då hon fick en dotter i augusti. Passande nog har Maxine Thylin flyttat tillbaka till Sverige och återigen börjat träna hos oss. Superkul tycker vi! För er som inte känner Maxine så har hon bl.a. tagit 2 VM-guld och 3 VM-brons i Jiu-Jitsu! Med andra ord ett väldigt grymt tillskott till instruktörstruppen!

Välkommen att testa jiu-jitsu (med eller utan dräkt) på söndagarna med oss! Detta pass är helt kostnadsfritt men vill du även träna på våra övriga pass kan du enkelt lösa det med ett medlemskap i vår reception.

Vi ses på mattan!