Nu kan du ladda ned schemat för HT 2020 på sidan för schemat.

På måndag den 17:e startar vi ännu en termin, den 75:e i ordningen sedan klubbens grundades för 38 år sedan (since 1982). Vi välkomnar nya som gamla medlemmar till vår verksamhet på Skuru Skolväg 2 i ett av de finaste kampsportscenter du kan hitta.

Schemat är som vanligt laddat med en massa härliga pass, 45 st blir det totalt under veckan som våra 50 instruktörer ser till att genomföra. Du kan träna på morgonen, lunchen, kvällar och helger som vuxen. Allt detta för endast 399 kr/månad!

Några saker att tänka på kring verksamheten i dessa tider:

  • Du behöver inte längre boka dig innan ditt pass. Om vi märker att något pass är nära 50 personers gränsen så kommer vi införa bokningar för det passet igen.
  • Utomhusträningen flyttar nu in igen (men kommer tillbaka nästa vår!)
  • Kom endast hit om du är helt frisk! Har du lite snuva eller ont i halsen, stanna hemma!
  • Föräldrar till barn & ungdomar ombeds lämna och hämta utanför dojon. Det är ok att gå in om du vill köpa utrustning, kaffe etc men undvik att vara uppe i huset i onödan.
  • Fortsätt ta stor hänsyn på och utanför mattan vad det gäller avstånd.
  • Du som kliver ut på mattan gör ett aktivt val och är då medveten om den ökade risk du utsätter dig för.

Vi hoppas alla ska känna sig säkra i vår verksamhet och ser fram emot en rolig termin med mycket träning och förhoppningsvis lite tävlingar. Vi kommer återkomma med mera datum för våra arrangemang när vi vet mer om vad som går att genomföra.